• Home
  • therapy-experience-360

therapy-experience-360

Therapy
Experience 360┬░

Solu╚Ťia complet─â pentru ├«ngrijirea
diabetului cu MiniMed 780G

Sistemul MiniMedÔäó 780G*
Sistemul MiniMedÔäó 780G*
*Programul este destinat exclusiv pacien╚Ťilor care utilizeaz─â sistemul MiniMed 780G
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: image in <b>/home2/twoandfr/diabtronic.com/wp-content/themes/Diabtronic/templates/Therapy.php</b> on line <b>94</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home2/twoandfr/diabtronic.com/wp-content/themes/Diabtronic/templates/Therapy.php</b> on line <b>94</b><br />

Ce este Therapy Experience 360┬░

Un abonament lunar care acoper─â toate costurile de folosire a pompei tale, precum ╚Öi serviciul de asisten╚Ť─â tehnic─â disponibil 24/7. Programul ├«╚Ťi asigur─â dispozitivele ╚Öi asisten╚Ť─â tehnic─â - tot ce mai ai nevoie pentru a porni la drum este un medic - poate fi medicul t─âu diabetolog sau un alt medic care ├«ngrije╚Öte ╚Öi persoane purt─âtoare de pompe de insulin─â. Accesul la terapie se desf─â╚Öoar─â ├«n baza unui contract ├«ncheiat pe perioada de patru ani.

Afl─â mai multe Contacteaz─â-ne

Beneficiile Therapy Experience 360┬░

Suport tehnic 24/7

Echipa noastr─â este disponibil─â zi ╚Öi noapte pentru a-╚Ťi oferi asisten╚Ť─â tehnic─â specializat─â ╚Öi informa╚Ťii despre pomp─â.

Livrare la domiciliu

Pachetul tău de tratament va fi livrat la domiciliul tău în aceeași zi în fiecare lună, fără costuri suplimentare de livrare.

Servicii personalizate

Pe parcursul perioadei contractuale, vei beneficia de training-uri și servicii personalizate oferite de compania producătoare.

Ce con╚Ťine pachetul Therapy
Experience 360┬░

Pachetul ini╚Ťial include pompa de insulin─â, transmi╚Ť─âtorul ╚Öi
consumabilele pentru dou─â luni, iar livr─ârile ulterioare acoper─â
lunar necesarul de consumabile.*

Pompa de insulin─â

Pe baza informa╚Ťiilor actualizate primite de la CGM la intervale de cinci minute, pompa impermeabil─â* efectueaz─â reglaje ╚Öi corec╚Ťii automate ale livr─ârii insulinei de care ave╚Ťi nevoie.**

Dac─â tendin╚Ťa este de cre╚Ötere, pompa v─â livreaz─â mai mult─â insulin─â. Dac─â tendin╚Ťa este de sc─âdere, v─â livreaz─â mai pu╚Ťin─â insulin─â.

De asemenea, v─â poate avertiza la un nivel ridicat sau sc─âzut.

Sistem de monitorizare continu─â a glicemiei (CGM)

GuardianÔäó Sensor 3 m─âsoar─â valorile glicemiei de 288 de ori pe zi, la intervale de 5 minute ╚Öi trimite automat aceste informa╚Ťii pompei, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi vedea care sunt valorile glicemiei ╚Öi tendin╚Ťele asociate.

Set de infuzie Quickset sau Silhouette

Exist─â diferite seturi de infuzie adaptate nevoilor pacientului, menite s─â asigure o distribu╚Ťie cat mai uniform─â si controlat─â a insulinei. Acestea sunt conectate la rezervoarele cu insulin─â, concepute astfel ├«nc├ót umplerea s─â devin─â un proces comod

Rezervor

Capacitatea unui rezervor este de de regul─â de 3 ml, fiind necesar─â o schimbare la maxim 3 zile de utilizare."

* senzor- 5 buc, set de infuzie- 10 buc, rezervor- 10 buc;

Vrei să intri în programul Therapy
Experience 360┬░?

Sună acum la 0723.234.601 pentru a afla cele mai importante detalii despre program și tehnologiile folosite de la un specialist Diabtronic.

Mesaj trimis

├Ä╚Ťi mul╚Ťumim pentru mesaj. Vom reveni cu un r─âspuns ├«n cel mai scurt timp pe adresa de email pe care ne-ai oferit-o. O zi bun─â!